Hello Bloggers

This is my first post ever on my first blog ever.

I’ve been wanting to start a blog on books and all kinds of entertainment that I like, for years. But it’s always I don’t have the timeI’m not in the moodCan I do it later? But here I am now. January 9, 2013. New year, new blog. That’s only fair, I guess.

So, I’m still figuring out how to tweak this blog. I’ll have to ask around and browse for tutorials, though. And I’m still figuring out the style in which I’ll be blogging. And even the language. I’m still wondering if I need to post mainly in English, or in bahasa Indonesia, or both, or post one review in the two languages. What do you think?

Most of the books I’ll review will be in English. I mostly read books in English and in e-book format. Especially now, that I don’t have a bookshelf in my rental house.

Anyways, hopefully I’ll be able to do this blog justice and post and share stuff with you guys. I haven’t had time to read any book consistently (unlike watching movies that you can do in 2 hours, 3 hours tops, reading books takes consistency and determination and lots of free time when you’re working full-time), but I’m going to try. So, wish me luck!

Cheers,

Widi

14 responses to “Hello Bloggers

  1. Wah selamat ya mba akhirnya blognya uda jadi😀
    Kalau masalah bahasa senyamannya mba aja,kalau mau campur2 ya gpp
    Kalau misal 2post dalam 2bahasa bkn’a mala repot ya mba?
    Kalau masalah bisa rajin/ga gabung aja bbi kan peraturan jd anggota bbi min.6bulan ada postingan baru🙂

    • Hehehe.😀 Makasih.
      Iya nih. Sebenernya udah lama ga nulis pake bahasa Indonesia. Tapi karena pengen ikut BBI, ya seenggaknya post dalam bahasa Indonesia dimaksimalin dulu aja.
      Post 2 bahasa kalo ga panjang2 amat sih kayaknya bisa aja. Dan kalo lagi ada hujan inspirasi. Hehehe.😀
      Yup. Ntar aku penuhin dulu blog ini, barang 5 review buku gitu, terus daftar BBI.

  2. Wiiii selamaat😀
    Kalau masalah bahasa liat targetnya aja🙂. Kalau blog ini sering dibaca orang Indonesia, lebih bagus kalau ditulis dalam bahasa sendiri sih🙂

  3. mending dirimu nulis nggo boso yang sesuai karo target readermu, kalo drmu mo go international ya baiknya pake inggeris, begitulah…..
    padahal yo aku ra dong blogging, blog2 ku geje kabeh, kekeke😛

    • Aku arep golek komunitas blogger buku internasional & nasional. Nek nasional ki ana BBI (Blogger Buku Indonesia). Sg internasional sih rung golek. So, mending gawe 2 posts for the same book, in 2 languages? Piye?

    • Makasih.
      Iya ya, ragu2 bakalan bisa terus posting ato ga. Soalnya kalo udah kerja full-time, emang beda banget ya. Tepar aja gitu kalo udah nyampe kontrakan.
      But, anyways, wish me luck!

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s